Major 4 motive pentru treatment ar trebui să treceți la serverul dedicat de găzduire

Industria de webhosting poate fi destul de copleșitoare. De-a lungul anilor, furnizorii de web hosting au introdus în mod continuu planuri mai ieftine și mai ieftine pentru a se potrivi fiecărui buget. Astăzi, acest lucru a dus la o varietate incredibilă de planuri de găzduire, făcându-l destul de dificil să găsiți ceea ce vă convine. Acest articol se concentrează pe un idea de hosting, servere dedicate. Vă vom îndruma de ce ar trebui să fie alegerea dvs. și cum să găsiți cei mai ieftini furnizori de servere dedicate.

cuprins

1 1) Mai multe resurse, mai puține probleme
two two) Așteptările de creștere
3 3) Complet personalizabil
4 four) Centrele de day securizate și fiabile
5 Cum gasesti cel mai ieftin server de hosting dedicat?
1) Mai multe resurse, mai puține probleme
Cu servere dedicate, veți obține de obicei o lățime de bandă mult mai mare decât cea partajată sau VPS web hosting, furthermore veți obține o putere dedicată RAM și procesor. Acest lucru înseamnă pur și simplu că serverul dvs. este doar acela, serverul dvs. Cu planuri mai ieftine de găzduire, partajați resurse cu alții, de aceea este mai ieftin. În planurile de gazduire partajată, de exemplu, ați putea să vă partajați serverul cu mii de alți clienți. Imaginați-vă cât de ușor este pentru un consumer să-l încurce pentru toți ceilalți. Desigur, există sisteme treatment să te ajute să te izoleze de "vecinii" tău, dar aceste sisteme nu sunt perfecte, toți sunteți încă împachetați într-o "casă".

two) Așteptările de creștere

O concepție greșită despre serverele dedicate este că este vorba doar de băieții mari cu milioane de vizitatori pe lună și de aplicațiile software cu resurse intensive. Acest lucru poate fi parțial adevărat, totuși, nu este mai bine să fiți imun la această dilemmaă, ci să o tratați când se întâmplă? Ceea ce vreau să spun este că, dacă ești deja un model popular offline sau pe social networking, dar doar lansezi web site-ul tău acum? Putem să presupunem că traficul web-site-ului dvs. va crește foarte immediate și, prin urmare, ar fi mai logic să optați pentru server dedicat.

3) Complet personalizabil

Dacă executați orice aplicații Internet "specializate" care au nevoie de setări specifice de sistem sau de software package Distinctive pentru a fi instalate pe sistemul dvs. de operare, acest lucru se poate encounter cu ușurință. Doriți să instalați un panou de Handle diferit? Software package de securitate terță parte? Totul este foarte simplu cu accesul la root. Nu mai e doar interfețe cPanel sau Website, este mai mult ca și cum ai fi în fața calculatorului tău și poți ajusta orice. Aceasta presupune că aveți bineînțeles experiența tehnică necesară.

4) DataCenters sigure, fiabile

 Dacă mergeți pe ruta server dedicată, ați fi fost tentați să vă "cumpărați propriul" server și să-l configurați în casa sau biroul dvs., în încercarea de a atenua unele dintre costuri. Aceasta ar putea fi o idee foarte proastă. Când comandați un server dedicat de la una dintre companiile de găzduire de acolo, este de obicei configurat și găzduit într-un centru de date. Datacenterul are mii de servere la fel ca ale dvs. cu viteze de securitate fizică și de conexiune la întreprindere, care nu sunt nimic asemănător cu conexiunile dvs. la domiciliu sau la birou. Ei au, de asemenea, ingineri la fața locului care sunt gata să ajute ori de câte ori lucrurile merg departe. Pe scurt, un datacenter este construit Specific pentru acest scop, dar casa sau biroul nu este.

    Cum găsești cel mai ieftin server de găzduire dedicat?
Nu este un solution faptul că serverele dedicate pot fi semnificativ mai scumpe decât majoritatea celorlalte planuri de găzduire. Acesta este motivul pentru treatment ar avea sens pentru tine să fie în căutarea pentru cel mai ieftin server dedicat ce gazduieste. Acest lucru, cu toate acestea, uneori, poate fi un pic complicat. Deși multe companii vor "aparent" să ofere servere cu specificații similare, veți găsi adesea puncte de preț foarte diferite și veți fi lăsați să vă zgâriați capul, încercând să înțelegeți de ce. Motivul este simplu: printuri fine. Unele planuri dedicate de server vin împreună cu software program plătit (cum ar fi cPanel, WHM), unele nu. Unii vă spun că aveți o lățime de bandă neimprimată, dar limitați viteza de conectare. Țara în care este găzduit serverul afectează și prețul.

Dar, ceea ce ar putea avea cel mai mare effect de departe, este dacă alegeți internet hosting gestionat sau neangajat. Cu gestionat, gazda dvs. World wide web își asumă întreaga responsabilitate de monitorizare, întreținere, securizare și actualizare a serverului dvs. Acest lucru este gazduire site great dacă nu aveți expertiza tehnică sau doriți să vă eliberați timpul pentru mai multe sarcini importante. Serverele "neadministrate" înseamnă de obicei că gazda va furniza serverul "așa cum este" și este responsabilitatea dvs. să aveți grijă de majoritatea tehnicilor.

Ultimul punct very important treatment trebuie luat în considerare aici este evaluarea clienților. Un gazdã web poate sã facã cât mai multe promisiuni pe cât doreºte, dar judecãtorul final pentru a-ºi îndeplini promisiunile este clienþii lor. Deci, tu o ai! Până acum știi "de ce" și "cum". Alegerea celui mai ieftin server hosting dedicat ar trebui să fie acum o briza pentru tine acum că știi la ce să ai grijă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *